Connect with us

Politica

Emoţii pentru Ţurcanu şi Gireadă. Alina Gorghiu: „Înainte de a-i critica pe alţii, trebuie să ne uităm mai întâi în curtea noastră. Nu putem închide ochii şi să ne prefacem că nu ştim că nu avem încă suficiente pârghii pentru a face curăţenie în partidul nostru”

Published

on

alina gorghiu

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu le-a spus, sâmbătă, participanţilor la Consiliul Naţional al PNL, că, înainte de a critica pe alţii, PNL trebuie să se uite „în curtea sa” , arătând că nu sunt încă suficiente pârghii de a face curăţenie în partid, dar voinţă există.

“Înainte de a-i critica pe alţii, trebuie să ne uităm mai întâi în curtea noastră. Nu putem închide ochii şi să ne prefacem că nu ştim că nu avem încă suficiente pârghii pentru a face curăţenie în partidul nostru. Da, voinţa există, ne trebuie şi reguli noi. Reguli care să fie intransigente cu cei care pun în pericol integritatea PNL şi stimulatoare pentru cei care vor să ni se alăture, din societatea civilă, din rândul tinerilor şi a oamenilor care nu se regăsesc acum în niciun partid. Avem nevoie şi de o fundamentare doctrinară”, a afirmat Gorghiu la Consiliul Naţional al PNL.

“Votul românilor de pe 16 noiembrie a fost o opţiune, în primul rând, pentru seriozitate şi pentru reforma clasei politice. Klaus Iohannis a reuşit să câştige pentru că, pentru prima dată, un candidat nu s-a mai raportat la electorat, ca la o masă de oameni, care are nevoie de ulei electoral şi circ politic. Klaus Iohannis nu a subestimat electoratul. La 25 de ani după Revoluţie, românii gândesc diferit şi reprezintă, deja, acea masă critică, capabilă să pună presiune asupra tuturor partidelor pentru a face o politică diferită. Vor câştiga acele partide care vor reuşi să se adapteze la noua agendă publică. Vă propun nu doar să ne adaptăm, ci să fim cei care dictează agenda politică”, a adăugat Gorghiu.

Citeşte mai mult pe Mediafax

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )