Connect with us

Evenimente

Ziua Unirii cu politicieni, şefi de instituţii, depuneri de coroane şi câţiva curioşi GALERIE FOTO

Published

on

Ziua Unirii, 24 ianuarie 2015, Botosani (7)

Peste 100 de persoane s-au adunat în faţa Inspectoratului Judeţean de Poliţie pentru a depune coroane de flori la statuia lui Alexandru Ioan Cuza, cu ocazia Zilei Unirii. Interseul pentru această manifestare a fost mai mare din partea autorităţilor decât a botoşănenilor.

Cu mai bine de jumătate de oră înaintea începerii manifestărilor, directori de instituţii, politicieni, consilieri locali şi judeţeni precum şi reprezentanţii Poliţiei, Jandarmeriei, ISU şi Poliţiei de Frontieră au umplut curtea IPJ Botoşani. Aceştia au răspuns prezent la apelul făcut în cursul zilei de ieri de către prefectul Costică Macaleţi. Acesta le-a cerut să fie prezenţi la manifestări cu câte o coroană de flori iar şefii instituţiilor deconcentrate au fost primii prezenţi. Nu au lipsit nici politicienii. Rând pe rând, reprezentanţii PSD, PNL, PER, PC şi UNPR au depus câte o coroană de flori.

La final, două grupuri de copii de la LPS şi Colegiul AT Laurian au depus flori iar toţi cei prezenţi au dansat hora unirii.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )