Connect with us

Economic

O firmă botoşăneană deschide cel mai mare magazin online de produse electronice, din România

Published

on

calculator tastatura

O companie din municipiul Botoşani va deschide în zilele următoare cel mai mare magazin online din România, care va comercializa produse electronice. Proiectul a fost demarat în urmă cu aproximativ doi ani de zile iar în perioada imediat următoare acest magazin online va fi deschis.

Valeriu Iftime, preşedintele Consiliului de Administraţie al companiei Elsaco spune că acest magazin online va fi mult peste ce există la ora actuală pe piaţă.

valeriuiftime birou920„Am făcut un magazin online care va fi deschis în zilele următoare. Va fi o premieră în România. Va fi cel mai bun magazin online de produse electronice. Îl lansăm în zilele următoare. S-a făcut o treabă extraordinar de bună. Vor fi multe produse. Vor fi produse aduse de afară. Vrem să ne ocupă serios de acest magazin online. Vom avea multe produse, preţuri şi servicii foarte bune. Acum nu mai mergi la magazin să cumperi. Stai acasă în pat, te uiţi pe internet, îl plăteşti şi îţi vine acasă. Ai garanţie, service. E un proiect la care am muncit mult. Pe partea de soft muncim de doi ani de zile iar pe partea de infrastructură logistică a fost mai complicat. Suntem în discuţii cu nişte depozite mari din Bucureşti”, a spus Valeriu Iftime.

Compania Elsaco a renunţat la magazinele în care comercializa produsele IT deoarece nu mai erau rentabile şi a preferat să se orienteze către online. În noul magazin vor fi comercializate atât produsele proprii cât şi foarte multe produse din import. Deja există încheiate parteneriate cu mai mulţi producători de electronice din Europa şi SUA.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )