Connect with us

Administratie

ISU Botoşani s-a dotat anul trecut cu autospeciale, autoturisme şi un vehicul cu şenile

Published

on

ziua nationala a Romaniei 2014 (13)

În cursul anului trecut, Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani a fost dotat cu mai multe vehicule necesare intervenţiilor. Este vorba de un vehicul cu şenile/roţi tip UTV ARGO, achiziţionat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013.

De asemnea, a fost achiziţionată o autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţime model MAN – achiziţionată prin proiectului „Achiziţionare echipamente specifice pentru îmbunătăţirea capacităţii şi calităţii sistemului de intervenţie în situaţii de urgenţă, acordării asistenţei medicale de urgenţă şi a primului ajutor calificat în Regiunea de Nord Est – SMIS 23396”, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007 – 2013 plus o remorcă Transport UTV, achiziţionată prin Programul Operaţional Regional 2007-2013.

În plus, s-au mai achiziţionat un autoturism Dacia Duster 4×4, achiziţionat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013 şi două autoturisme Dacia Duster Laureate 4×4, achiziţionate prin Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional pentru anul 2014.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )