Connect with us

Evenimente

Botoşăneancă de 63 de ani, cercetată pentru că vindea ţigări de contrabandă

Published

on

jandarm tigari

O femeie în vârstă de 63 de ani, care, la vederea jandarmilor, a abandonat în această dimineață o geantă de rafie pe scările toaletei publice de sub hala de carne din Piața Centrală a municipiului Botoșani , va avea de suportat rigorile legii.

Motivul ? Cele 80 de pachete de țigări aflate în geantă, pe care intenționa să le vândă trecătorilor prin zonă, deși nu deținea acte de proveniență asupra acestora și nici nu era autorizată să comercializeze produse accizabile.

Jandarmii au ridicat în vederea confiscării țigările în valoare de aproximativ 640 de lei și i-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”, faptă pedepsită de Codul Vamal cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi.

Pachetele de țigări, împreună cu actele de sesizare întocmite, au fost înaintate Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J.Botoșani, pentru continuarea verificărilor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )