Connect with us

Social

“Vreau acasa!”. Au fost ultimele cuvinte ale adolescentei care s-a aruncat de la etaj si a murit in spital

Published

on

tentativa suicid primaverii (1)

Marina, fata care si-a pus capat zilelor intr-un mod cutremurator are o poveste trista. Cand avea trei anisori, mama a lasat-o in grija bunicii si de atunci copila nu a mai stiut ce inseamna dragostea materna. Tatal este un necunoscut pentru ea si din cauza ca a incercat in mai multe randuri sa se sinucida, minora a intrat in atentia Protectiei Copilului.

Medicii sustin ca aceasta nu se intelegea cu bunica si pana la urma a ajuns in grija statului. De mai puţin de un an locuia intr-un apartament social cu alti copii si instructorul educativ. Avea probleme de depresie si nu a reusit sa se intalnesca cu mama ei de trei ani.
De fiecare data, femeia plecata la munca peste hotare ii promitea ca vine in tara sa o vada, dar nu a fost asa. In luna ianuarie a acestui an, copila a fost internata la psihiatrie pediatrica si a primit tratament impotriva depresiei.
Nimeni nu s-ar fi gandit ca aseara va recurge la un gest cumplit. Inainte sa se stinga, fata a vorbit si a spus medicilor ca vrea acasa.
“Fata era in evidenta NPI cu tratament, a fost internata la inceputul lunii ianuarie, a mai avut cateva tentative de suicid, de fapt asa a si intrat in sistemul nostru anul trecut. De atunci este in evidenta noastra cu masura de protectie la apartament, ducea o lipsa majora de afectiune parinteasca. Si aici pot ca, daca statul acorda prin directie toate conditiile de locuit, de trai, de educare, nu poate suplini afectiunea parinteasca”, a declarat Dan Slincu, director Protectia Copilului.
Copila, eleva in clasa a IX-a, invata la Grupul Scolar Alexandru cel Bun. Acum, reprezentantii de la Protectia Copilului se pregatesc de inmormantare. Nu se stie daca mama ei va ajunge acasa, ca sa-si conduca fata pe ultimul drum. Sefii institutiei au luat legatura cu ea, dar se pare ca aceasta a spus ca nu crede ca va ajunge acasa sa-si vada fiica pentru ultima oara. O ancheta a fost demarata la nivelul Protectiei Copilului, iar in paralel Politia face investigatii in acest caz.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )