Connect with us
banner ad

Sport

VESTE SENZAŢIONALĂ pentru toţi suporterii FC Botoşani. VEZI ce intenţionează să facă Valeriu Iftime

Published

on

spectatoricfr2

Principalul finanţator al FC Botoşani anunţă o nouă politică de marketing din acest an şi o nouă politică în ceea ce priveşte preţul biletelor la meciurile care se vor disputa pe stadionul Municipal. Valeriu Iftime spune că principala ţintă pentru 2015 este readucerea suporterilor alături de echipă şi disputarea meciurilor de acasă cu un număr mai mare de spectatori.

Finanţatorul formaţiei locale a declarat pentru Botoşani Online că este dispus să reducă foarte mult preţul biletelor dacă acesta este motivul pentru care oamenii nu vin la stadion.

„Voi mai avea o discuţie cu Leo, Alex şi cu Cornel în această săptămână, legată de politica de marketing. Dorinţa mea este ca la Botoşani să avem spectatori. Trebuie să ne gândim în permanenţă la spectatori. Fiecare lucru pe care îl facem să fie pentru oameni. Nu doar să o declari. Nu trebuie să mai spunem că vom face, că nu am făcut din cauză că… Căutăm tot felul de soluţii pentru returul campionatului. Eu sunt dispus să pun 5 lei biletul la meciurile din retur. Întrebare este: ce facem cu cei care şi-au cumpărat abonamente? Ăştia sunt cei mai fideli. Ei au plătit la începutul sezonului 300 de lei şi vin meci de meci. Dacă ştiu că voi umple stadionul, sunt dispus să merg cu preţuri foarte mici. Oamenii să înţeleagă că mesajul a ajuns la mine”, a declarat Valeriu Iftime.

Omul de afaceri botoşănean susţine că în returul campionatului nu vor mai fi bilete de 40-50 de lei nici măcar la meciurile cu adversari precum Petrolul Ploieşti sau Universitatea Craiova.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )