Connect with us

Administratie

O firmă din România vrea să construiască o fabrică de parchet în judeţul Botoşani

Published

on

parchet foto kormosparchet.ro

În acest an ar putea părea o nouă investiţie în judeţul Botoşani care ar duce la crearea a câteva zeci de locuri de muncă. Este vorba de o fabrică de parchet care ar putea fi deschisă la câţiva kilometri de municipiul Botoşani.

Investitorii intenţionează să deschidă această fabrică pe teritoriul comunei Stăuceni. Ei au avut o primă discuţie cu autorităţile locale urmând să ia o decizie în privinţa demarării investiţiei.

„Iniţial, ei s-au interesat de zona Rediu. Au venit la primărie să vadă dacă pot obţine autorizaţia de construcţie în zona respectivă. Problema este că în acea zonă nu există niciun fel de utilităţi, nici măcar energie electrică. Le-am propus o altă zonă în satul Stăuceni unde primăria are teren şi unde există energie electrică, apă şi canalizare. Ei vor să deschidă o fabrică de parchet şi spuneau că în primă fază ar fi vorba de 30-50 de locuri de muncă. Pentru noi ar fi extraordinar deoarece nu stăm foarte bine din punct de vedere al agenţilor economici”, ne-a spus Cozmin Epuraş, primarul comunei Stăuceni.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )