Connect with us

Auto

Cum va arăta DACIA DE 5000 de euro. Noi IMAGINI cu Dacia Mini

Published

on

dacia mini

Încă de la începutul proiectului Logan, francezii de la Renault promiteau realizarea unui vehicul cu un preț de bază de 5.000 de euro. Au trecut mai bine de zece ani de atunci și ideea a rămas în faza de „studiu”. Ei bine, se pare că în următorii doi-trei ani, chiar va exista o Dacia care să se încadreze în limitele de preț promise.

Doar că Dacia Mini nu va semăna aproape deloc cu gama actuală și nici nu va fi produsă în România. Dar va fi comercializată pe piața europeană, inclusiv în țara noastră.
Publicația franceză l’Argus – care s-a înșelat extrem de rar în privința informațiilor despre viitoare modele aparținând producătorilor din Hexagon – susține că proiectul unui vehicul de 5.000 de euro – Dacia Mini – încă se află pe agenda grupului francez Renault. Așa cum era de așteptat, va fi o mașină de clasă mini (A), asemănătoare din punctul de vedere al dimensiunilor cu vehicule precum Peugeot 108, Citroen C1, Toyota Aygo sau Volkswagen up! Informații despre un asemenea model circulă în presa europeană încă din 2010 însă, de această dată, detaliile par a fi mult mai bine îmbinate și veridice, scrie autopromag.ro.
Citeste mai mult pe RTV.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )