Connect with us
banner ad

Administratie

Conducerea centrală a PNL a clarificat lucrurile în ceea ce priveşte candidatul la Consiliul Judeţean Botoşani. VEZI cine va fi

Published

on

cjbt sorescu,turcanu,achitei

Organizaţia Judeţeană PNL Botoşani a primit în urmă cu câteva zile o adresă din partea conducerii centrale a partidului prin care se clarifică lucrurile în ceea ce priveşte candidaturile, în cazul în care vor fi alegeri anticipate pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Dacă actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani va fi revocat din funcţie ca urmare a condamnării sale, în cursul acestui an ar trebui organizate alegeri pentru desemnarea unui nou preşedinte. În cadrul PNL au apărut tot felul de variante, începând de la deputatul Verginel Gireadă şi până la actualii vicepreşedinţi CJ Botoşani, Cristian Achiţei şi respectiv Gheorghe Sorescu.

În urmă cu câteva zile, conducerea centrală a PNL a dorit să clarifice lucrurile şi a trimis o adresă prin care îi anunţă pe liberalii botoşăneni cine va fi candidatul la aceste alegeri.

„La articolul 2 spune: În cazul organizării de alegeri parţiale pentru funcţia respectivă, va fi desemnat candidat al PNL, persoana cea mai bine clasată în cercetările sociologige, indiferent de partidul din care provine”, a spus Cristian Achiţei, vicepreşedinte CJ Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )