Connect with us
banner ad

Evenimente

Adăpost de animale incendiat de un copil în vârstă de 10 ani

Published

on

incendiucasabucovina1

Un copil de 10 ani din satul Vlădeni, comuna Corlăteni, a incendiat din joacă adăpostul de animale din gospodăria părinţilor. Incendiul s-a produs duminică dimineaţă. Speriat că şi-ar putea pierde întreaga agoniseală în flăcări, proprietarul a solicitat sprijinul pompierilor.

Apelul de ajutor a fost înregistrat puţin înainte de ora 10.00. La faţa locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială cu apă şi spumă, precum şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comună. La sosirea gărzii de intervenţie, ardea adăpostul de animale, existând pericolul ca flăcările să se extindă la construcţiile din gospodărie. O bovină care era legată în grajd era moartă. Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au intervenit 15 pompieri militari şi voluntari, aproape o oră. Flăcările au distrus o parte din anexă, precum şi trei tone de furaje aflate în interior, pagubele fiind estimate la cca. 4.000 lei.

S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de 60.000 lei.

I.S.U. Botoşani recomandă locuitorilor judeţului să-şi supravegheze copiii în permanenţă şi să nu lase la îndemâna lor mijloace de aprindere (chibrituri sau brichete).

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )