Connect with us

Politica

Ecologiştii botoşăneni au sărbătorit 25 de ani de la înfiinţarea partidului. VEZI ce diplomă i-au trimis lui Portariuc FOTO

Published

on

per 25 ani (6)

Aproximativ 50 de membri ai Flialei Judeţene a Partidului Ecologist Român s-au adunat astăzi la UP Caffe pentru a sărbători 25 de ani de la înfiinţarea acestei formaţiuni politice. La Botoşani, acest partid a fost înfiinţat de Mircea Costea şi Petru Filip, în prezent preşedinte de onoare, respectiv vicepreşedinte în conducerea centrală PER.

„În urmă cu 25 de ani, împreună cu un grup de entuziaşti, am hotărât să înfiinţăm o mişcare ecologistă, unindu-ne pe toţi crezul: pentru o viaţă curată, un oraş curat, o ţară curată. PER-ul este un partid mic dar tare. A rezistat timp de 25 de ani pe un eşicher politic în care multe partide aveau cu totul şi cu totul alte gânduri neglijând ecologia. Glasul nostru a fost auzit şi în mare parte ne-am făcut datoria. Am rămas un partid mic dar curat”, a spus Mircea Costea.

Marian Jurgiu, actualul preşedinte al Filialei Judeţene PER Botoşani, susţine că această formaţiune politică îşi propune să devină mult mai vizibilă în România dar nu are planuri foarte mari în ceea ce priveşte obţinerea unor rezultate spectaculoase la următoarele alegeri.

„Mă bucur că am preluat ştafeta filialei acestui partid, de la o persoană dragă mie, o persoană cu care m-am întâlnit în urmă cu aproape 19 ani când am venit în Botoşani. Sunt convins că vom putea face partidul puţin mai auzit decât a fost până acum, că vom putea transmite că suntem un partid mic dar un partid tare şi vom reuşi să ne păstrăm identitatea. Nu avem planuri foarte mari dar dorinţa mea este să rămânem un partid cu oameni integri, care nu au fost pătaţi şi un partid care nu are atât nevoie de membri cât are nevoie de voturi”, a spus Marian Jurgiu.

Conducerea PER Botoşani a înmânat mai multe diplome membrilor şi colaboratorilor. Prima diplomă a fost pentru Primăria Botoşani. Pe această diplomă era scris: „Se acordă Primăriei Municipiului Botoşani cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înfiinţarea PER Botoşani (12.01.1990) pentru sprijinul (NE)ACORDAT pentru plantarea celor 1404 copaci Paulonia”.

per 25 ani (3) per 25 ani (8) per 25 ani (7) per 25 ani (2) per 25 ani (1) per 25 ani (5) per 25 ani (4)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )