Connect with us

Administratie

Continuă RĂZBOIUL la Dîngeni. Primarul a publicat pe facebook lista celor mai mari datornici din comună

Published

on

rotundu catalin

Primarul comunei Dîngeni continuă războiul cu o parte dintre membrii acestei comunităţi, un război început de mai mult timp. Sâmbătă seara, Cătălin Rotundu a postat pe pagina personală de facebook, lista datornicilor din comună precum şi a celor care deţin ilegal terenuri sau clădiri.

„S-au rasculat boierii!!!

Incepand cu anul 2014, comuna Dîngeni a inceput inventarierea terenurilor si cladirilor publice si private. Surpriza a fost foarte mare, in sensul ca au fost descoperite persoane care tineu terenuri ale comunei fara documente, dar mai mult de atat nu au platit impozite si taxe locale niciodata.
Cum pot plati oare batranii cu pensii de 350 lei impozitele si culmea cei care se cred mai marii, cei care se lauda ca sunt spuma, politicieni veritabili de luat exemplu nu platesc impozite pentru ca au trait bine cu ex-Primarul.
Cu toata raspunderea , aduc la cunostinta topul datorilor, sau cei care detin cladiri sau terenuri ilegal fara a plati taxe si impozite locale:

1 Aonofriesei Ionut – Teren intravilan in suprafata de 3,5 hectare si cladirile fostului SMA – nu a platit impozite si are de plata peste 200.000.000 lei vechi
2. SC. Rafaelo SRL – cladiri si terenuri Gulioaia – peste 500.000.000 lei vechi ( cladiri si terenuri )
3 . Buzila Dumitru – Cladiri si terenuri – datorii de peste 100.000.000 lei vechi , inca mai sunt de debitat sume si pe terenuri si cladiri anexe detinute din anul 2000 fara acte legale si neplatind nici un leu la bugetul local .
Pentru a nu lungi sirul cu date va mai pot enumera inca cateva persoane certate rau cu legea impozitelor si taxelor:
Maticiuc Gheorghe – centre de lapte fara autorizatie de constructie , conform legii 50 si fara concesiune pe terenuri , desi sunt proprietate a comunei.
Sc Lacto – centre lapte fara autorizatie si concesiune pe terenuri ale comunei .
Jaful facut in administratia Dangeni pana in 2012 este enorm si a fost adus la cunostinta organelor de stat abilitate pentru a efectua cercetari cu privire la multe aspecte privitoare la afaceri ilegale cu terenuri si cladiri , prejudiciind veniturile la bugetul local cu sume de miliarde anual .
Acum am inceput si noi documentatiile in vederea infiintarii popririlor pe venituri si executari silite pentru instante de judecata , iar multi au inteles ca se pare ca nu e gluma si au inceput cu ce stiiu dumnealor mai bine .
In urma contolului de la Curtea de Conturi , am luat la cunostinta despre unele documente si matrapazlacuri , despre care nu aveam cunostinta , dar ceea ce este cert ca si organele de control au constatat neregulile si au trasat sarcini de intrare in legalitate prin debitari din oficiu acolo unde este cazul si executari silite .
CE AU INTELES CEI CARE SE CRED MA PRESUS DE LEGE SI AU FACUT CEEA CE AU VRUT EI PRIN COMUNA ?
BINEINTELES CA IN LOC SA SOLUTIONEZE DATORIILE, UNII , IAR ALTII CARE AU PROBLEME PENALE ( CUM ESTE CAZUL FAMILIEI DANILA DIN IACOBENI ) , AU INTELES CA TREBUIE SCAPAT REPEDE DE ROTUNDU CU ORICE PRET .
AU INCEPUT IARASI CU FOCURI , MINCIUNI SI URA SEMANATA PRINTE OAMENI !
TRANSMIT UN SINGUR MESAJ :
CETATENI , EU SUNT PRIMAR SA MUNCESC PENTRU TOATA COMUNA , SA RESPECT LEGEA , BATRANII SI IMPREUNA SA NE CRESTEM COPIII, IN SPIRITUL RESPECTULUI FATA DE LEGE, REGULI SI PENTRU A AVEA DEMNITATE .
NU RENUNT IN A FI CORECT SI NU PLEC CAPUL IN FATA NIMANUI , IMI IUBESC TARA , JUDETUL SI COMUNA SI DEACEEA SUNT DATOR SA MUNCESC SI SA SPER INTR-UN VIITOR MAI BUN !
CINE STIE CA A GRESIT , POATE ORICAND REINTRA IN LEGALITATE , DAR CU RESPECTAREA LEGII SI PLATINDU-SI DATORIILE SI LANSAND AMENINTAREA SI SANTAJUL .
NU TIN SA FIU PRIMAR CU ORICE PRET , DAR CAT SUNT SI VOI FI , DORESC SA RAMAN DEMN SI NU LA MANA UNUI NUMAR MIC DE BURGHEZI MIZERI , CARE AU PRADUIT ACEASTA COMUNA PANA ACUM SI AU ADUS-O DIN PRIMELE COMUNE DIN JUDET IN ANII 90 , PRINTRE ULTIMILE DIN JUDET IN PREZENT .
ATI AJUNS PANA CA SA LUPTATI SI IMPOTRIVA OAMENILOR CARE AU MERS SA MUNCEASCA PENTRU AI TINE ACASA , DE DRAGUL DE AL TERMINA PE ROTUNDU , INSA OAMENII AU INTELES CA NIMENI NU-I PUTEA DA PE TOTI ODATA AFARA DACA NU INTERVENEA POLITICUL . ATI AVUT TUPEUL DE A VA SI LAUDA INAINTE DE AI DA AFARA CU SPRIJINUL PARTIDULUI .
EU NU PLEC CAPUL , ASTEPT SA MI-L TAIATI DIN PICIOARE SI DEMN !

CUNOSC LEGEA SI IMI ASUM TOT CEEA CE AM SCRIS !
ASTEPT SA FIU DAT IN JUDECATA SI NU NUMAI AMENINTAT !”

A postat Cătălin Rotundu pe pagina personală de facebook

rotundu

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )