Connect with us

Economic

VESTE ŞOC pentru indienii de la CINEGRAND Botoşani. VEZI ce va întâmpla anul acesta

Published

on

cinegrand1

După un an extraordinar din punct de vedere al încasărilor şi al numărului de persoane care au venit să urmărească filme, 2015 nu se anunţă unul la fel de bun pentru Cinegrand Botoşani, multiplexul aflat în incinta Uvertura Mall Botoşani. Cinegrand va pierde o parte din clienţii pe care i-a avut anul trecut.

Ca urmare a solicitării exprese venite din partea Consiliului Local Suceava, ca Iulius Mall să dea un răspuns oficial referitor la deschiderea cinematografului modern promis încă din 2008, primarul Ion Lungu a anunţat ieri că, până la finele anului, va fi inaugurat un cinematograf multiplex în cadrul respectivului centru comercial.

Mai citeşte: INTERVIU Amitabh Vardhan, directorul CEO Cine Grand spune că a dat lovitura cu multiplexul de la Mall-ul Botoşani: „Este cu mult peste aşteptări. 200.000 de spectatori într-un an spune totul”

„Am primit un răspuns oficial de la Iulian Dascălu, preşedintele companiei, că până la finele anului 2015 vor fi finalizate aceste multiplexuri”, a spus şeful municipalităţii sucevene.

Lipsa unui cinematograf modern în municipiul reşedinţă de judeţ, în condiţiile în care  la Iaşi şi la Botoşani există deja de ceva vreme, a ajuns subiect de discuţie de mai multe ori în Consiliul Local Suceava, unii consilieri solicitând chiar luarea unei poziţii mai ferme a municipalităţii vizavi de promisiunea făcută de Iulius Mall Suceava, încă din 2008, de a deschide un cinematograf multiplex. Liberalii au propus chiar „sancţionarea” centrului comercial, prin respingerea oricărei propuneri de asociere, cât şi prin mutarea birourilor de servicii publice găzduite de Iulius Mall.

Între timp, Primăria Suceava se pregăteşte să deschidă propriul cinematograf 3D, în clădirea renovată şi extinsă a fostului Cinematograf Modern, transformat în Centrul Cultural Bucovina.
Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )