Connect with us

Sport

Leo Grozavu vrea un retur la fel de bun ca turul

Published

on

leogrozavu6ian

FC Botoşani este a doua echipă din Liga I care s-a reunit şi care a început pregătirea returului. Leo Grozavu este unul din antrenorii care pun mare accent pe pregătirea de iarnă şi de aceea a dorit să-şi convoace mai devreme jucătorii.

Tehnicianul botoşănean s-a arătat mulţumit de ceea ce a realizat în 2014 şi vrea în acest an cel puţin aceleaşi performanţe. FC Botoşani a încheiat turul pe locul şapte şi este una dintre echipele din primul eşalon care nu are emoţii în privinţa retrogradării.

„Ne dorim să continuăm evoluţiile bune de anul trecut. Acum un an apăream în faţa dumneavoastră, la prima mea experienţă ca antrenor în prima ligă şi eram foarte încrezător. Mă bucur foarte mult că încrederea mea a fost răsplătită şi prin evoluţii bune. Am avut returul campionatului trecut în care am reuşit să ne clasăm la final pe locul opt, o clasare meritorie pentru o nou promovată. A urmat un tur destul de reuşit cu o clasare în prima jumătate a clasamentului. Ne dorim să continuăm pe aceeaşi linie şi să urcăm în clasament dacă este posibil. Am sunat adunarea mai repede ca să avem timp suficient de pregătire. Ne dorim să acumulăm foarte mult iar la prima etapă de campionat să fim pregătiţi. Va fi o pregătire aşa cum e normal să fie pentru o echipă de prima ligă. Nu va fi uşor dar nici nu va fi ceva ieşit din comun”, a spus Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )