Connect with us

Sanatate

Avalanşă de pacienţi cu fracturi. Secţia de ortopedie este supraaglomerat

Published

on

upu spital fracturi (7)

Iarna si-a intrat in drepturi si a bagat in spital zeci de pacienti. In momentul de fata, sectia de ortopedie a spitalului este umpluta pana la refuz de bolnavii care au cazut pe gheata si s-au ales cu fracturi la maini sau la picioare.

Sectia are 40 de paturi si toate sunt ocupate de bolnavi. Si este abia inceputul. Avand in vedere, temperaturile care se anunta, cel mai sigur in spital vor ajunge si alti botosaneni cu maini sau picioare rupte. Exista un protocol intre sectii ca in cazul in care o sectie este aglomerata, pacientii care au nevoie de internare sa fie cazati in sectiile mai putin ocupate.

“Zeci de persoane au ajuns la spital cu fracturi sau entorse din cauza ca au alunecat pe gheata.Sectia de ortopedie este aglomerata, saloanele sunt pline, sectia dispune de un numar de 40 de paturi, in prezent toate fiind ocupate. Daca tinemm cont de avertizarile meteorologice, este posibil ca numarul pacientilorsa creasca. Exista la nivelul spitalului un protocol intre sectii in cazul in care una din sectii este aglomerata si nu mai are paturi libere, bolnavii sa fie dusi in sectiile mai putin ocupate”, a declarat Ioan Asaftei, purtator de cuvant Spitalul Judeteande Urgenta.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )