Connect with us

Sport

Vaşvari şi Acsinte ar putea pleca în această iarnă. „Îmi doresc un transfer dar nu sunt disperat”

Published

on

acsinte florin

Fundaşul stânga Florin Acsinte şi mijlocaşul Gabriel Vaşvari ar putea părăsi în această iarnă clubul FC Botoşani. În ultima vreme, s-au vehiculat mai multe variante pentru cei doi jucători, începând din Rusia şi până în Liga a II-a din Germania.

Gabriel Vaşvari spune că şi-ar dori un transfer la o echipă din străinătate pentru a câştiga mai mulţi bani dar în acelaşi timp susţine că nu este disperat să plece şi că se simte foarte bine la Botoşani.

„În primul rând îmi doresc să fiu sănătos şi să avem o clasare mult mai bună decât anul trecut. Cu siguranţă se poate mai mult de locul şapte şi asta ne dorim cu toţii. Eu nu ştiu absolut nimic despre vreun transfer. Dacă va fi bine atât pentru club cât şi pentru mine, îmi doresc un transfer. Eu sunt fericit şi aici. Nu sunt disperat să plec. Un transfer ar fi important pentru mine pentru că am o vârstă, am o familie şi contează şi partea financiară”, a spus Gabriel Vaşvari.

Tot în această iarnă ar putea părăsi echipa FC Botoşani şi căpitanul Florin Acsinte. El a primit câteva oferte dar spune că încă nu a ajuns la un acord cu nicio formaţie.

„Suntem nerăbdători să începem treaba. Vreau să terminăm pe un loc cât mai bun, patru-cinci. Eu sunt optimist. Eu am dat tot pentru această echipă şi să dau în continuare. La FC Botoşani sunt jucători care în orice moment pot juca la primele trei echipe din Liga I. Eu îmi doresc un transfer dar nu sunt disperat. Conducătorii sunt în măsură să vorbească despre vreun transfer. Eu am fost sunat dar până nu semnez, nu pot să discut”, a declarat Florin Acsinte.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )