Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „Unul din marile merite ale noastre este că l-am readus pe Leo Grozavu”

Published

on

valeriu iftime, leo grozavu

Rezultatele obţinute în turul campionatului de FC Botoşani i se datorează în mare măsură antrenorului Leo Grozavu. Asta consideră Valeriu Iftime, principalul finanţator al FC Botoşani. Oficialul botoşănean a recunoscut că de mai mulţi ani are o relaţie bună cu Leo Grozavu şi că s-a consultat cu acesta şi în perioada în care nu era antrenorul FC Botoşani.

Valeriu Iftime spune că în sezonul trecut a avut mari emoţii în ceea ce priveşte menţinerea în Liga I iar acum acum se gândeşte la obiective de neimaginat în urmă cu trei-patru ani.

„Tot timpul am ţintit un loc mai bun. Am ajuns în divizia B, am stat câţiva ani şi am zis: hai să promovăm. Am promovat. Anul trecut a fost un an al încercărilor. Mie îmi era frică că în primele cinci meciuri nu luăm trei puncte. În iarnă, Leo mi-a spus că nu retrogradăm cu această echipă. Acum încep să cred. Botoşaniul este un model bine conceput. Am reuşit să menţinem echipa asta înt-o formă sportivă şi financiară bună”, a spus Valeriu Iftime care a adăugat:

„Unul din marile merite ale noastre este că l-am readus pe Leo Grozavu. Nu avea contract la vremea respectivă, nu a mai antrenat în Liga I. Eu îl cunosc bine pe Leo, am vorbit mult cu el. El a fost cu noi şi în perioada când era Popovici la club. Leo venea din prietenie. Mai mult vorbeam cu Leo înainte de a fi antrenorul echipei”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )