Connect with us

Sport

FC Botoşani începe anul 2015 cu restanţe din 2014. VEZI cât mai au de încasat jucătorii

Published

on

fcbt reunire9iunie (3)

În luna decembrie, Valeriu Iftime, principalul finanţator al FC Botoşani, a luat un credit bancar pentru a plăti restanţele către jucători şi pentru a achita datoriile la bugetul statului. În total, s-au făcut plăţi în valoare de 28 de miliarde de lei vechi. Cu toate acestea, jucătorii nu sunt cu banii la zi şi mai au de încasat încă două salarii.

Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani, spune că a preferat să achite datoriile către bugetul statului pentru a nu avea niciun fel de emoţii în ceea ce priveşte obţinerea licenţei pentru sezonul următor. El a avut o discuţie cu jucătorii iar aceştia au fost de acord să-şi primească salariile restante în momentul în care FC Botoşani va încasa banii din drepturile de televizare.

„Comparativ cu multe alte echipe din Liga I, am încheiat binişor anul 2014 din punct de vedere financiar. Am reuşit să plătim salariile pe octombrie. Am făcut plăţi de 28 de miliarde de lei vechi din care 12,6 miliarde la bugetul statului iar diferenţa la jucători şi furnizori. Am plecat în vacanţă cât de cât liniştiţi. Mai avem de plătit salariile pe noiembrie şi decembrie dar am găsit înţelegere. Până nu vor veni banii de la LPF, nu avem nicio posibilitate de a mai face plăţi. Prioritatea în momentul de faţă este asigurarea condiţiilor de pregătire în ianuarie şi februarie. Vor fi două cantonamente”, a spus Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )