Connect with us

Sanatate

Peste 600 de botoşăneni au ajuns la spital în primele patru zile din 2015. Majoritatea pacienţilor au fost beţivi şi bătuţi

Published

on

upu spital fracturi (2)

In primele zile din anul 2015, peste 600 de botosaneni au ajuns in mainile medicilor din Unitatea de Primiri Urgente cu diferite traumatisme. Printre acestia s-au numarat betivii si batausii care, in loc sa petreaca in liniste de sarbatori, au fost implicati in agresiuni si au avut nevoie de ingrijire medicala.

Pe langa ei si pacienti care fie au facut excese alimentare sau nu au tinut cont de sfatul medicului in functie de boala de care sufera. Aproape 200 dintre aceste cazuri au ramas internati in spital.

“Numai la acest sfarsit de saptamana s-au prezentat peste 550 de pacienti, iar parte dintreacestia au ramas internati pe sectiile spitalului.Au fost multe traumatisme, accidente, dar si persoane care au facut excese alimentare”, a declara tIoan Asaftei, purtator de cuvant Spitalul Judetean de Urgenta.

De regula, in perioada sarbatorilor, la spital, numarul pacientilor se dubleaza fata de alte perioade ale anului. La sarbatorile de iarna peste 1.500 de oameni au ajuns la urgente. In medie numarul cazurilor a depasit cifra de 200 pe zi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )