Connect with us

National

NINSORILE continuă. Vremea devine GEROASĂ. Temperatura scade până la MINUS 25 de grade Celsius

Published

on

iarna zapada bulevard

Săptămâna începe cu vreme rece în toată ţara. Cerul va fi înnorat şi va mai ninge local in Moldova, in Transilvania si la munte, in timp ce in celelalte regiuni doar cad cativa fulgi de nea. Vântul va sufla cu putere viscolind zăpada. Dar de marţi vremea se răceşte şi mai tare, termometrele indicând joi şi minus 25 de grade Celsius.

Luni vremea se răceşte usor, meteorologii anunta maxime cuprinse doar intre minus 5 grade Celsius in depresiunile din estul Transilvaniei şi cel mult 2…3 grade Celsius, izolat, in sud si in vest. Cerul este temporar incarcat de nori si mai ninge local in Moldova, in Transilvania si la munte, in timp ce in celelalte regiuni doar cad cativa fulgi de nea. Vantul sufla inca alert in nord-est, in centru si in sud-vest, iar la munte sufla tare, viscoleste si spulbera ninsoarea. Intensificari ale vantului asteptam si in celelate zone, dar cu intensitate mai redusa.
Ziua de marti incepe cu ger in estul Transilvaniei, dar peste zi temperaturile continua sa scada comparativ cu ziua precedenta, asa vremea devine deosebit de rece. Drept urmare maximele se vor situa doar intre minus 10 grade in estul Transilvaniei si cel mult 2 grade peste pragul de inghet in Oltenia. Norii mai acopera temporar cerul si lasa ninsori slabe, pe arii restranse, in est, in centru si in sud precum si la munte. Vantul mai sufla cu intensificari si spulbera zapada in Moldova, in Dobrogea, in Baragan si la munte.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )