Connect with us

Evenimente

Au vrut să se distreze iar acum sunt cercetaţi pentru folosirea obiectelor pirotehnice

Published

on

petarde

Pe data de 31 decembrie, poliţiştii botoşăneni au depistat mai multe persoane care foloseau obiecte pirotehnice. În jurul orei 13.10, a fost depistat în comuna  Prăjeni, R. C. de 16 ani, din localitatea Prăjeni, care folosea și deținea fără drept peste 140 de obiecte pirotehnice.

În jurul orei 12.45, A. I. de 28 ani și A. R. de 23 ani, ambii din satul Dracşani, comuna Suliţa, au fost depistați pe raza localității de domiciliu, deţinând şi comercializând fără drept, 2.720 obiecte pirotehnice.

La aceeași dată, în jurul orei 14.25, B. C. de 42 ani și C. I. de 39 ani, ambii din comuna Truşeşti, au fost depistați pe raza localității de domiciliu, deţinând şi comercializând fără drept, 1.888 obiecte pirotehnice. În aceeaşi situaţie a fost depistat, P. A. de 18 ani, din comuna Lozna, județul Botoșani, respectiv  deținând și comercializând fără drept obiecte pirotehnice, în timp ce se afla în localitatea de domiciliu.

Poliţiştii au dispus măsura ridicării obiectelor pirotehnice, în vederea confiscării.

În toate aceste cauze continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunilor de orice operaţiune cu articole pirotehnice efectuată fără drept şi comercializarea  către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )