Connect with us

Sport

Noul fundaş dreapta al CSU Craiova şi-a petrecut sărbătorile la Pomârla. A fost premiat pe scena unui festival de datini şi obiceiuri. VEZI ce cadou i-a făcut primarului Dumitru Chelariu

Published

on

andrei dumitras pomarla1

Fotbalistul Andrei Dumitraş, transferat de curând la CSU Craiova, şi-a petrecut o parte din sărbătorile de iarnă în comuna natală, alături de familie, de naşul său şi de prietenii cu care a copilărit.

În ultima zi a anului, Andrei Dumitraş a fost prezent la Festivalul de Datini şi Obiceiuri Locale, iar după concertul susţinut de Sofia Vicoveanca, a urcat pe scena amfiteatrului şi a primit un premiu din partea primarului Dumitru Chelariu care este şi naşul fotbalistului. Fost jucător la echipe de Liga a II-a şi a III-a, Dumitru Chelariu este omul care a avut o contribuţie important la ascensiunea lui Andrei Dumitraş. L-a iniţiat în ceea ce înseamnă fotbalul, l-a dus la Liceul Sportiv Roman, l-a ajutat să ajungă la Ceahlăul Piatra Neamţ iar ulterior l-a sprijit şi l-a sfătuit de câte ori este cazul. În acest an, Dumitru Chelariu a avut sub bradul de Crăciun cel mai frumos cadou de la finul său. Două tricouri îmbrăcate de Andrei Dumitraş la Steaua şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

tricouri dumitras

“La evenimentul din 31 decembrie i-am oferit un premiu simbolic lui Andrei Dumitras, pentru dragostea si atasamentul fata de localitatea natala. La toate momentele de bucurie din cariera sa a adus in discutie comuna Pomarla. În toate declaratiile de presa din ziarele nationale apare numele comunei noastre ca reper de suflet pentru el. Sub bradul meu stau cadouri deosebite.  Tricoul lui Andrei de la Steaua, cu autografele jucatorilor, precum şi ultimul tricou de la Ceahlaul. De anul viitor va sta şi cel de la Craiova. Mi-as dori din tot sufletul sa fie si cel al naţionalei României. Îi doresc lui Andrei un an plin de realizari la CSU Craiova si poate va veni clipa cand vom canta imul national privindu-l imbracat in echipamentul tricolor”, ne-a spus Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla.

Andrei Dumitraş este prezent în fiecare an, la sărbători, în localitatea natală. În urmă cu doi ani, fotbalistul a participat inclusiv la o acţiune de deszăpezire împreună cu foştii săi colegi de la echipa Nord Star Pomârla.

Andrei Dumitras deszapezire la Pomarla

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )