Connect with us

Administratie

Se circula în condiţii de iarnă, în judeţul Botoşani

Published

on

deszapezire noaptea512

În această dimineaţă, circulaţia pe drumurile naţionale şi judeţene din Botoşani se desfăşoară în condiţii de iarnă. Pentru menţinerea viabilităţii circulaţiei, s-a intervenit toată noaptea cu 30 de utilaje pe drumurile naţionale, cu 34 de utilaje pe cele judeţene.

În noaptea de 28 spre 29 decembrie, puţin înainte de ora 3.00, un bărbat care se deplasa cu autoturismul pe un drum comunal în pantă de pe raza localităţii Ipoteşti a rămas blocat la urcare, din cauza zăpezii. Pompierii au intervenit cu o autospecială tip FRAP.

Puţin după ora 03.00, un bărbat din Darabani, aflat sub influenţe bahice, a sunat la 112 şi susţinea că şi-a pierdut mama din cauza „zăpezilor”. Au fost alertaţi poliţiştii, jandarmii şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Darabani. În mai puţin de o oră, aceasta a fost găsită în autogara din localitate de unde urma să ia autobuzul către localitatea de reşedinţă, Bucecea.

Toate persoanele programate pentru dializă în ziua de 29 decembrie, au ajuns la centrul de specialitate din municipiul Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad