Connect with us

Sport

FC Botoşani şi-a definitivat programul de pregătire. Cantonamente la Felix şi în Turcia plus şase meciuri amicale

Published

on

fc botosani cantonament iarna

Staff-ul tehnic şi conducătorii clubului FC Botoşani au definitivat programul de pregătire din această iarnă. Lotul echipei FC Botoşani se va reuni pe data de 7 ianuarie şi va avea două cantonamente a câte 11 zile. Primul este la Felix iar al doilea în Turcia.

Cantonamentul de la Felix este programat în perioada 12-23 ianuarie iar în cele 11 zile, jucătorii echipei FC Botoşani nu vor disputa niciun meci amical. Leo Grozavu va pregăti returul, din punct de vedere tehnico-tactic, în cantonamentul din Turcia, programat în perioada 2-13 februarie. Vor fi minim şase meciuri cu echipe din Rusia, Serbia, Cehia şi Slovacia.

„Am stabilit programul de pregătire. Deja am plătit avansul pentru cele două cantonamente. Echipa se va reuni pe data de 7 ianuarie. Pe 9 ianuarie avem programată vizita medicală iar pe 12 ianuarie se pleacă în cantonamentul de la Felix. Va fi un cantonament de 11 zile. Avem condiţii foarte bune de pregătire şi de refacere iar preţurile sunt rezonabile. Va costa aproximativ 50.000 de lei. După cantonamentul de la Felix vor urma două zile libere, apoi se vor pregăti în Botoşani iar pe 2 februarie vor pleca în Turcia. Va fi un cantonament până pe 13 februarie în care vor avea şase meciuri amicale. Leo vrea adversari tari în meciurile amicale. Vom juca cu echipe de primă ligă din Rusia, Serbia, Cehia, Slovacia”, a spus Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad