Connect with us

Evenimente

Tânără depistată cu 17 cutii de petarde

Published

on

petarde

În Ajunul Crăciunului, o patrula de jandarmi, care acționa pe strada  Aleea Dumbrava din municipiul Dorohoi, a observat o femeie ce transporta un rucsac, iar la vederea echipajului de jandarmi a manifestat un comportament ezitant, încercând să ascundă rucsacul pe care îl avea asupra sa.

Jandarmii au legitimat-o pe tânăra de 27 de ani, iar la controlul rucsacului au găsit 17 cutii cu câte 60 de petarde şi 12 petarde de dimensiuni mai mari, de provenienţă  China.

În cea de-a doua zi de Crăciun, de această dată pe strada Independenței din municipiul Botoșani, doi tineri care aruncau cu petarde în timp ce se deplasau pe stradă, tulburând liniștea trecătorilor,  au fost opriți de jandarmi, care au găsit asupra unuia dintre ei patru cutii cu petarde.

Deoarece nu au putut justifica provenienţa materialelor pirotehnice, în ambele cazuri au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept“  şi  „comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni”.

Petardele ridicate în vederea confiscării și actele de sesizare întocmite de jandarmi vor fi predate la I.P.J. Botoșani, pentru continuarea cercetărilor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad