Connect with us

Evenimente

Incendiu la Suliţa. Pompierii s-au luptat cinci ore cu flăcările

Published

on

incendiucasabucovina1

Un incendiu izbucnit in seara zilei de 24 decembrie, la o anexa din gospodaria unui localnic din comuna Sulita, observat si anuntat cu intarziere, s-a soldat cu pagube materiale insemnate. Generat, cel probabil, din cauza unui aparat tehnologic aflat sub tensiune, incendiul s-a extins la intreaga constructie cu parter si etaj.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat sa internvina pentru stingerea incendiului putin inainte de ora 21.00. Spre locul indicat s-au deplasat, atat pompierii militari, cu opt autospeciale, dintre care cinci de interventie si trei pentru suport si conducere operativa, cat si voluntarii din Sulita si Lunca, cu o autospeciala cu apa si spuma si o motopompa. Primii care au ajuns la fata locului au fost pompierii voluntari. La sosirea garzii de interventie, ardea anexa, existand pericolul ca flacarile sa se extinda si la casa.

Pentru stingerea incendiului si inlaturarea efectelor s-a intervenit aproape cinci ore. Misiunea pompierilor a fost ingreunata de drumul greu accesibil si lipsa surselor de apa.

A fost protejata de foc casa.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad