Connect with us

Evenimente

Soţia vânătorului din Şendriceni se zbate între viaţă şi moarte

Published

on

crima sendriceni, femeie impuscata1

Femeia din Şendriceni, împuşcată de soţul ei, este în stare gravă. Potrivit Bună Ziua Iaşi, la nivelul Spitalului de Neurochirurgie s-a organizat o comisie pluridisciplinara pentru a se lua decizii cu privire la urmatoarele interventii.

“La Unitatea de Primire Urgente Iasi (UPU) a fost transferata de la Botosani o femeie cu plagi impuscate in torace, cu hemotorax bilateral care a necesitat interventie. Prezenta plagi penetrante in regiunea cervicala, de alice la nivelul canalului vertebral. Pacienta este sedata, intubata, ventilata mecanic. Prognosticul ramane unul rezervat, fiind transferata la Neurochirurgie“, a precizat prof. dr. Diana Cimpoesu, medic sef UPU-SMURD in cadrul Spitalului Sf. Spiridon Iasi.
La nivelul Spitalului de Neurochirurgie s-a organizat o comisie pluridisciplinara pentru a se lua decizii cu privire la urmatoarele interventii. Deocamdata femeia nu isi poate misca picioarele, aflandu-se in continuare in stare critica. Stelian Moruz a murit la Spitalul Municipal Dorohoi dupa ce s-a impuscat cu aceeasi arma in zona inimii. Familia se roaga pentru o minune astfel incat femeia sa scape cu viata. Aceasta s-a intors din strainatate pentru a-si petrece sarbatorile in liniste, langa cei dragi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad