Connect with us

Evenimente

ÎNGRIJORĂTOR S-a dublat numărul accidentelor rutiere provocate de şoferi în stare de ebrietate

Published

on

politisti accident

Datele emise de reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Botosani scot la iveala o realitate crunta.  Anul acesta nu mai putin de 74 de accidente rutiere s-au produs din vina soferilor inconstienti care s-au urcat la volan, dupa ce au consumat bauturi alcoolice.

Numarul lor este in crestere fata de 2013, cand putin peste 40 de conducatori auto au provocat accidente rutiere pe fondul consumului de alcool si au bagat in spital, oameni

“In acest an numarul accidentelor cu victime produse pe fondul consumului de alcool a crescut. Vorbim de o crestere de aproape 30 la suta. Daca adaugam la aceasta si apropiata perioada a sarbatorilor de iarna, revenim in atentia soferilor cu aceeasi rugaminte,de a nu consuma la alcool si a se urca dupa aceea la volan pentru ca sa bei si sa conduci este o crima”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtator de cuvant IPJ Botosani.

Din cauza soferilor bauti, anul acesta o persoana a murit, alte 20 au fost grav ranite si au ajuns la spital, iar 70 de persoane s-au ales cu leziuni usoare.

Politia Romana a realizat si o campanie de prevenire in acest sens. Numai ca soferii par sa nu invete nimic din aceasta.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad