Connect with us

Administratie

Şenilete si autofreze noi pentru judeţele Iaşi, Botoşani, Suceava, Neamţ, Bacău şi Vaslui

Published

on

isu senilata

Autoritatile din cele sase judete ale Regiunii de Nord-Est au receptionat ieri un proiect de pe urma caruia s-au ales cu sase senilete noi pentru interventii pe timp de iarna. Cele sase senilete mobile sunt de tip UTV, remorca si vehicul tractor. Autoutilitarele sunt livrate de societatea General Conf Grup SRL Bucurestivaloarea contractului fiind de 1.583.935 lei.

Achizitia acestora a facut parte dintr-un proiect privind imbunatatirea capacitatii si calitatii sistemului de interventie în situatii de urgenta în conditii de iarna. În cadrul acestui proiect vor mai fi achizitionate si 24 de autofreze multifunctionale de zapada, receptia acestora urmând sa înceapa de la sfârsitul lunii ianuarie.

“Proiectul are o valoare totala de aproape 21 milioane de lei si se adreseaza tuturor celor sase judete din Regiunea de Nord-Est. Proiectul, care beneficiaza de finantare europeana, are doua componente. Prima se refera la achizitia celor sase ambulante pe senile, câte una pentru fiecare judet, iar a doua la achizitia a 24 de freze de zapada, pe care vom începe sa le primim de la sfârsitul lunii ianuarie. Utilajele receptionate fi utilizate pe orice forma de relief. Astfel, fiecareinspectorat pentru situatii de urgenta va deveni independent si nu va mai avea nevoie de sprijinul altor categorii de forte pentru a efectua misiunile de salvare a cetatenilor care se afla în diferite tipuri de risc”, au mentionat responsabilii proiectului.

Sursa: BZI.RO

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad