Connect with us

Evenimente

O femeie a murit iar un bărbat are arsuri grave în urma unui incendiu

Published

on

incendiu strada Popauti

O femeie de 66 ani si-a pierdut viata, iar un barbat de 72 de ani a ajuns la spital cu arsuri pe maini, fata si cap, in urma unui incendiu care s-a produs in locuinta acestora, de pe raza satului Talpa, comuna Blandesti.

Cei doi locuiau intr-o anexa lipita de casa fratelui vitreg al femeii. Astazi, in jurul amiezii, intr-una dintre incaperi a izbucnit un incendiu. Barbatul a insistat ca femeia sa iasa din cladire, insa aceasta a refuzat. In incercarea de a o salva, batranul a suferit  arsuri pe maini, fata si cap, fiind transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Botosani de un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta.
Solicitati sa intervina, pompierii botosaneni s-au deplasat la fata locului cu doua autospeciale cu apa si spuma. La sosirea garzii de interventie, ardeau bunurile din doua camere.
Întrucât existau informaţii că proprietara nu a vrut să iasă din locuinta, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Aceasta a fost descoperită decedată pe patul din dormitor. Cauza probabila a incendiului este actiunea intentionata.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad