Connect with us

Evenimente

O femeie a murit iar un bărbat are arsuri grave în urma unui incendiu

Published

on

incendiu strada Popauti

O femeie de 66 ani si-a pierdut viata, iar un barbat de 72 de ani a ajuns la spital cu arsuri pe maini, fata si cap, in urma unui incendiu care s-a produs in locuinta acestora, de pe raza satului Talpa, comuna Blandesti.

Cei doi locuiau intr-o anexa lipita de casa fratelui vitreg al femeii. Astazi, in jurul amiezii, intr-una dintre incaperi a izbucnit un incendiu. Barbatul a insistat ca femeia sa iasa din cladire, insa aceasta a refuzat. In incercarea de a o salva, batranul a suferit  arsuri pe maini, fata si cap, fiind transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Botosani de un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta.
Solicitati sa intervina, pompierii botosaneni s-au deplasat la fata locului cu doua autospeciale cu apa si spuma. La sosirea garzii de interventie, ardeau bunurile din doua camere.
Întrucât existau informaţii că proprietara nu a vrut să iasă din locuinta, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Aceasta a fost descoperită decedată pe patul din dormitor. Cauza probabila a incendiului este actiunea intentionata.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad



© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )