Connect with us

Evenimente

Intamplare socanta intr-un cartier din Botosani. Un copil a sarit de la etaj ca sa mearga la scoala

Published

on

copil spital

Un copil de numai opt ani a sarit de la primul etaj al blocului in care locuia ca sa mearga la scoala. Acesta si fratele lui se aflau in grija bunicului, un batran cu probleme de vedere. Cum bunicul i-a interzis sa iasa din casa, pentru ca stia ca astazi nu sunt ore,  minorul si-a pus ghiozdanul in spate, a profitat de problema de sanatate a batranului  si a sarit pe geam.

La cat este de mic, nu s-a gandit niciun moment ca isi pune viata si sanatatea in pericol. Baiatul a fost internat in sectia de chirurgie pediatrica. Medicii spun ca a avut noroc. In urma cazaturii, s-a ales doar cu o contuzie la nivelul spatelului.

“Copilul este in stare buna fara leziuni la nivelul coloanei vertebrale, radiografie de aspect normal, ecografia abdominala nu indical leziuni interne. Declarativ copilul este cu traumatism de coloana lombo-dorsala”,a spus medicul Yassin Jaber.

Baiatul este elev in clasa I la Scoala nr. 14 din municipiul Botosani. Invatatoarea s-a mirat ca baiatul nu a ajuns astazi diminerata la ore. Mai ales ca minorul nu obisnuieste sa chiuleasca. In afara de ziua de azi, o singura data a mai lipsit de la scoala, si atunci la cererea expresa a bunicii.

Reprezentantii scolii spun, insa, ca minorul este un elev care se straduieste sa invete, dar nu ajunge la nivelul colegilor de clasa. Copilul va ramane internat si cel mai sigur va fi consiliat de specialisti. El si fratele mai mic sunt in grija tatalui si locuiesc cu bunicii. Mama minorului este plecata la munca in Italia.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad