Connect with us

Sport

Victor Mihalachi este dispus să se implice financiar la FC Botoşani. VEZI CE CONDIŢIE PUNE OMUL DE AFACERI

Published

on

victor, sfaiter, iftime

FC Botoşani ar putea avea încă un finanţator, începând de anul viitor. Omul de afaceri Victor Mihalachi, patronul firmei Victor Construct şi în acelaşi timp patronul echipei FCM Dorohoi (Liga a II-a), a declarat pentru Botoşani Online că îşi doreşte o colaborare cu FC Botoşani şi este dispus să se implice financiar. Victor Mihalachi a mai sponsorizat în urmă cu patru ani clubul FC Botoşani.

Omul de afaceri susţine că în urmă cu patru ani era interesat de o colaborare pe termen lung şi era dispus să investească în clubul FC Botoşani. De altfel, în momentul în care a bătut palma cu finanţatorii FC Botoşani, s-a vehiculat că Victor Mihalachi a virat în contul clubului suma de 200.000 de euro. Colaborarea nu a durat mult. Victor Mihalachi spune că a renunţat deoarece conducătorii FC Botoşani au refuzat să-i pună la dispoziţie toate documentele clubului. „Acum patru ani, am vrut să mă implic, am plătit câteva miliarde. Am cerut un audit financiar dar au refuzat. Mi-au spus de câteva ori că da, dar nu mi-au arătat niciun document al clubului. Nu pot să dau bani iar ei să conducă. De aceea mi-am făcut echipa mea. Am 25%-30% din cât aveau ei buget în Liga a II-a şi nu am niciun ajutor. Nu primesc bani de la primărie, de la Consiliul Judeţean. Echipa este susţinută sută la sută de mine. Am 100  de juniori. În această iarnă o să promovez trei-patru juniori la FCM Dorohoi, o să mai aduc doi-trei jucători de la Suceava, de la Paşcani dar toţi sub 21 de ani. Eu nu aduc negri sau jucători care vor mii de euro pe lună. Vreau să promovez jucătorii tineri din zonă”, ne-a spus Victor Mihalachi.

Omul de afaceri ne-a declarat că şi în acest moment ar fi dispus să investească la FC Botoşani dar cu condiţia să aibă acces la toate documentele clubului şi să nu se facă plăţi fără acordul lui. „Sunt de acord să mă implic dar vreau să am controlul asupra banilor pe care îi dau. Să pună fiecare scrisoare de garanţie, să se facă audit şi să nu se facă plăţi fără acordul meu. În condiţiile acestea sunt dispus la o colaborare. De altfel, noi am colaborat. L-am dat gratis pe Bordeianu la FC Botoşani. Ei ne-au împrumutat trei jucători”, a mai precizat Victor Mihalachi.

Omul de afaceri s-a arătat nemulţumit de declaraţia pe care a făcut-o Valeriu Iftime, finanţatorul FC Botoşani, în urmă cu aproximativ două săptămâni. Valeriu Iftime declara că îşi doreşte o colaborare cu Victor Mihalachi dar în acelaşi timp a spus că acesta din urmă se răzgândeşte foarte repede.

„Atât noi cât şi Dorohoiul trăim într-un tip de mediocritate. În loc să facem echipa a doua, împreună cu Victor… Am vorbit de mai multe ori dar e greu să ne înţelegem. Să joace jucătorii noştri acolo. Ideea era să dăm nişte jucători care să joace meci de meci la Liga a II-a şi să facă pasul către Liga I. Era o colaborare în avantajul tuturor. Nu s-a reuşit dar o să mai fac o discuţie. E o şansă mare să avem în judeţ două echipe, una de divizia A şi cealaltă de divizia B. Povestea este că astăzi spune da şi mâine se schimbă. A spus că vine la FC Botoşani şi după două săptămâni nu a mai vrut”, declara Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad