Connect with us

Social

Spectacol caritabil pentru un copil de un an care are nevoie urgentă de o operaţie în SUA pentru a putea vedea

Published

on

afis concert caritabil

Vin sărbătorile de iarnă, cea mai frumoasă perioada a anului iar Gabriela, o fetiță de numai un an nu se poate bucura de magia Crăciunului deoarece traiește în întuneric încă din momentul în care s-a născut! Pentru ea viața și tot ce o înconjoară sunt inutile atâta timp cât nu poate vedea.

Asociatia H.A.P.P.Y. împreună cu gazda noastră Grand Irish Pub vă invită duminică 21 decembrie la ora 16:00 să participați la spectacolul caritabil ”Dăruiește lumină unui copil orb”. Acest eveniment este organizat cu scopul de a strânge fondurile necesare unei operații de care un ingeraș de 1 an are nevoie pentru a putea vedea.

Am cunoscut-o pe fetiță primavara aceasta, mai exact de Paști, în comuna Havârna,  într-un moment în care părinții acesteia nu mai aveau nici un gram de speranță pentru ea. Am reușit totuși sa o programam la o consultație în Italia, după care medicii ne-au anunțat că această afecțiune a retinei poate fi operabilă doar în Statele Unite ale Americii, iar costurile totale ale intervenției chirurgicale depașesc suma de  40.000 $, bani de care părinții Gabrielei nu dispun, fiind oameni simpli de la țară.

Sperăm ca prin acest eveniment să strângem măcar o parte din această sumă și să o putem ajuta să ajungă în Statele Unite ale Americii la operație.

Dragi botoșăneni cu suflet mare, hai să întindem o mână de ajutor în prag de sarbatoare și să îi oferim Gabrielei Hudișteanu șansa de a vedea cât de frumoasă este viața. Urmează unul din cele mai frumoase perioade ale anului și acest îngeraș nu poate vedea bucuria sărbătorilor, bradul plin de lumini sau cadourile pe care le primește de la cei dragi.

Vă așteaptam cu un un mix de dans, cântec și teatru, iar alaturi de aceste momente inedite un rol important îl are Moș Crăciun care va fi prezent pentru a asculta dorințele copiilor dumneavoastră.

Invitati: Gelu Graur, Viky Stanciu, Corul ”Sf. Ioan Iacob Hozevitul”, Andreea Balan, Drama Club – coord. Mihaela Nistor, Daniel Nechifor, Madalina Niculina Petrișor, Asociația Culturală ”Vis de artist”, Măriuca Nicolau, Atelierul de Teatru – coord. Lenuș Teodora, Grupul ”Cheia Sol” Botoșani – coord. Oana Pușcașu, Vasile Nedea, Georgiana Cadinoiu.

În deschiderea concertului Gelu Graur va urca pe scenă Vasile Nedea, un copil foarte talentat dintr-un centru de plasament.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad