Connect with us

Sport

FC Botoşani a încheiat anul cu un meci împotriva jurnaliştilor FOTO

Published

on

fcbotosani - presa (5)

Conducătorii clubului FC Botoşani au reluat tradiţia de a încheia anul cu un meci împotriva jurnaliştilor. De această dată, meciul a avut loc în sala de sport a comunei Vorona iar gazdă a fost Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani.

FC Botoşani a venit cu o echipă din care au făcut parte Cornel Şfaiţer, Valeriu Iftime, Doru Popa, Ovidiu Jitaru, Petrică Parfenov, Alex Chirilă, Dumitru Brînză, Dumitru Brînză Jr. (kinetoterapeut), Alin Bejan (antrenor secund), Alin Bordeanu (antrenor cu portarii), Ovidiu Chiribici (preparator fizic), Silviu Siminiciuc (maseur).

Cu Bejan în mare formă, FC Botoşani a reuşit să se impună în faţa echipei jurnaliştilor. Meciul a fost echilibrat dar pe final, condiţia fizică a celor din staff-ul tehnic al FC Botoşani şi-a spus cuvântul.

La final, Valeriu Iftime a recunoscut că fără Alin Bejan, Alin Bordeanu şi Dumitru Brânză, FC Botoşani nu ar fi reuşit să câştige.

“Atunci cand bati presa intr-un meci cu o incarcatura atat de mare sunt mai fericit decat daca bateam Steaua acasa.(…) A fost un meci frumos, de distractie si poate ca un asemenea meci fluidizeaza relatia intre conducatori, finantatori si presa. Mai ales ca este si ziua lui Cornel, el ne-a invitat si joc pe banii altuia, chiar imi place. E greu fotbalul, mai ales ca ma misc cu viteza I, iar jurnalistii joaca bine fotbal. Daca nu-i aveam pe Alin Bordeanu, Alin Bejan si Dumitru Branza in poarta luam bataie serioasa, adica ei chiar au jucat bine. Imi pare rau ca nu au jucat si fetele. Eu pentru asta am venit”, a declarat finantatorul echipei FC Botosani, Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad