Connect with us

Evenimente

Accident provocat de un şofer beat

Published

on

politisti rutiera

Ieri, în jurul orei 21.30, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1907 din localitatea Flămânzi, U. R. de 24 ani , din sat Storești, comuna Frumușica, ajungând la intersecția cu DE 58, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, derapând în șanțul de pe marginea drumului.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat; acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, cercetările efectuate au stabilit că autoturismul i-a fost încredinţat tânărului de către proprietar, respectiv  T. C. de 23 ani, din comuna Frumușica.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care se știe că se află sub influența alcoolului.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad