Connect with us

Administratie

Portariuc este deranjat de descinderile DNA: „Oamenii se tem să semneze”

Published

on

portariuc

Primarul municipiului Botoşani este deranjat de numărul mare de acţiuni al procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi de faptul că aproape zilnic descind la primăriile şi consiliile judeţene din ţară. Ovidiu Portariuc susţine că doarme liniştit dar nu exclude ca într-o dimineaţă să se trezească cu procurorii DNA la uşă.

În acelaşi timp, edilul susţine că activitatea în primăriei nu mai este la fel ca înainte şi că angajaţii analizează mult mai atent în momentul în care îşi pun semnătura pe un document.

„Acum bat peste tot. Nu numai la Botoşani ci în toată ţara. Oricând pot să bată oriunde. Este sufient ca un cetăţean sau un prieten politic să facă o sesizare. A doua zi, îţi bate la uşă. Nu ştiu dacă sunt normale lucrurile astea. Atmosfera de lucru este mult schimbată în administraţie. Timpii de lucru sunt extrem de întârziaţi. Dacă înainte dura două-trei zile până cineva semna o hârtie, s-a dublat acel termen. Oamenii se tem să semneze. Întreabă în toate părţile şi semnează cu teamă o hârtie prin care aprobă cumpărarea a zece pixuri”, a afirmat Ovidiu Portariuc.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad