Connect with us

Politica

Florin Ţurcanu a fost condamnat cu suspendare de Curtea de Apel Suceava. VEZI reacţia şefului CJ Botoşani

Published

on

florin turcanu tribunal(1)

Curtea de Apel Suceava s-a pronunţat astăzi în dosarul în care era judecat preşedintele Consiliului Judeţean şi co-preşedinte PNL, Florin Ţurcanu. Magistraţii suceveni l-au condamnat pe Ţurcanu la o pedeapsă de şase luni de închisoare cu suspendare. Sentinţa este definitivă.

Florin Ţurcanu a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunilor de: fals intelectual la pedeapsa de 6 luni închisoare şi pentru uz de fals  la pedeapsa de 3  luni închisoare. Pedepsele au fost contopite iar Florin Ţurcanu a primit pedeapsa cea mai grea de 6  luni închisoare.

La scurt timp după pronunţare, Florin Ţurcanu a emis un comunicat prin care a precizat că în perioada imediat următoare va anunţa public ce decizie va lua din punct de vedere politic.

„Avand in vedere recenta decizie finala a Curtii de Apel Suceava, cu privire la procesul in care a fost parte, va informam ca in perioada imediat urmatoare presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu, va sustine o conferinta de presa in care va exprima public un punct de vedere ferm si final cu privire la parcursul sau politic. Florin Turcanu va comunica public si decizia sa cu privire la mandatul pe care legal il detine in fruntea Consiliului JudeteanBotosani”, se arată în comunicatul emis de Florin Ţurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad