Connect with us

Educatie

Consilier judeţean acuzat că a bătut un elev de clasa a VII-a

Published

on

scoala costesti

Un consilier judeţean care este profesor de Educaţie Fizică şi Sport la şcoala din Costeşti, comuna Răchiţi, este acuzat că ieri după amiază a bătut un elev de clasa a VII-a. Acesta neagă acuzaţiile dar în schimb, elevul bătut şi unul dintre profesori susţin contrariul.

Consilierul judeţean Sergiu Marian este acuzat că ieri după amiază, într-o pauză, a lovit un elev. Copilul susţine că arunca cu bulgări de zăpadă în curtea şcolii iar la un moment dat a fost chemat de către profesorul Sergiu Marian. Acesta i-a reproşat copilului că arunca cu bulgări şi spune copilul că l-ar fi lovit. Acuzaţiile copilului au fost confirmate şi de către un alt profesor  care ne-a povestit că mai mulţi elevi i-au spus ceea ce s-a întâmplat. După incident, acesta l-a trimis acasă pe elev deoarece acuza dureri de cap.

„Copiii se jucau cu bulgări de zăpadă. S-a sunat, a venit domnul prefesor de sport, a luat cel mai mic copil de la mine din clasă şi l-a izbit cu capul de dulap şi i-a mai tras şi o palmă spate. M-am dus şi i-am spus: ce facă mă? De ce îmi baţi copilul. M-am dus între ei. El a venit să sarăşi la mine. I-am zis: calmează-te. A luat foc şcoala aia, acum facem şi alte incidente. Am aflat că acest copil a mai fost bătut dar nu a spus. A venit mama lui astăzi, nu vroia să-l trimită la şcoală. I-am spus doamnei să nu reclame că va ieşi un întreg tămbălău. Eu nu vreau să fac rău. A discutat cu profesorul şi nu a recunoscut. Am fost cu mama printr-o clasă şi a întrebat cine a văzut când profesorul de sport l-a bătut pe copilul meu? S-a ridicat jumătate de clasă. El după aceea a spus: dar ce i-am făcut? L-am împuşcat? Totul s-a întâmplat marţi la ora patru. Îl durea după cap şi l-am trimis acasă”, ne-a spus profesorul.

În cursul zilei de astăzi, copilul a venit la şcoală cu mama sa care a avut o discuţie cu dirigintele şi profesorul acuzat.

sergiu marian

Am încercat să discutăm cu profesorul Sergiu Marian dar acesta a negat că l-ar fi lovit pe copil şi spune că sunt anumite persoane care vor să-i facă rău.

„Nu vă pot da nicio declaraţie. Să mergem pe cale ierarhică la director sau la inspectorat. Este vorba de mine, îmi pare rău, dacă a spus domnul profesor aşa, luaţi-o ca atare. Mai mult nu pot să spun. Cum să-l lovesc pe copil. Dacă spune domnul profesor aşa, e vorba lui. Eu nu am ce să spun”, a spus Sergiu Marian.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad