Connect with us

Sport

Conducătorii clubului FC Botoşani încă visează la banii de la Consiliul Judeţean

Published

on

cornelsfaiter,valeriuiftime23martie

În campania electorală din 2012, preşedintele Consiliului Judeţean promitea că va sprijini financiar echipa FC Botoşani. S-a ţinut de promisiune doar în primul an de mandat după care FC Botoşani nu a mai văzut niciun leu de la Consiliul Judeţean.

Valeriu Iftime, principalul finanţator al FC Botoşani, intenţionează să poarte o nouă discuţie cu preşedintele Consiliului Judeţean şi speră ca în bugetul pe 2015 să fie alocată o anumită sumă de bani şi pentru echipa fanion a judeţului.

„O să încep din nou discuţiile cu Consiliul Judeţean. Anul acesta am spus că acţiunea Consiliului Judeţean am înmormântat-o. Voi avea o nouă discuţie cu preşedintele. Sper ca de data asta să fie receptiv şi ceea ce spune să facă. La nivel de Consiliu Local nu există o altă variantă. Sunt şi alte moduri de a finanţa fotbalul. În opinia mea, se va schimba ceva în legea de finanţare a sportului. Sunt prea puţini bani intraţi în fotbal faţă de costurile reale. Este foarte complicat să gestionezi un buget de 2,5 milioane de euro, fără TVA. Ai nevoie de intrări serioase. Este foarte greu să ţii o echipă de fotbal într-un oraş mic. E frumos fotbalul dar toate plăcerile astea au limita lor”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad