Connect with us

Sanatate

Avalanşă de botoşăneni cu fracturi la mâini şi picioare în Unitatea de Primiri Urgenţe

Published

on

upu spital fracturi (8)

In ultimele trei zile, numarul oamenilor care ajung la Urgenta cu fracturi a crescut semnificativ. Nu mai putin de 66 de botosaneni au cerut ajutorul medicilor, dupa ce au alunecat pe gheata.

Sunt oameni cu picioare sau maini rupte, ori cu entorse sau luxatii. O parte au fost ingrijiti in camera de garda si altii au ramas internati in sectia de ortopedie. Si este abia inceputul unei avalanse de victime ale accidentelor de acest gen.

“Ca urmare a temperaturilor scazute si a vremii nefavorabile, se constata o crestere a prezentarilor in Unitatea de Primiri Urgente a persoanelor cu entorse, luxatii, fracturi si traumatisme. Aceste cazuri supraaglomereaza atat Unitatea de Primiri Urgente, cat si sectia de ortopedie, dar si cabinetul din Ambulatoriul de specialitate al spitalului. O parte din acesti pacienti au ramas internati pe sectia de ortopedie, o alta parte au fost rezolvati in cabinetul din Ambulatoriu prin internari de zi”, a declarat Ioan Asaftei, purtator de cuvant Spitalul Judetean de Urgenta.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad