Connect with us

Sport

Două stagii de pregătire pentru FC Botoşani. „Cei care nu vor da randament, vom renunţa la ei. Toţi jucătorii vor primi şanse”

Published

on

FC Botosani antrenament in nocturna (34)

Conducătorii clubului FC Botoşani nu au renunţat la niciun jucător care a fost în lot, în turul campionatului. Cel mai probabil, toţi jucătorii vor merge în primul stagiu de pregătire după care antrenorul Leo Grozavu va decide dacă renunţă la unii jucători.

Lotul echipei FC Botoşani se va reuni în a doua săptămână din luna ianuarie, se va pregăti câteva zile în Botoşani după care va pleca în primul cantonament programat la Băile Felix. Al doilea cantonament va fi efectuat la începutul lunii februarie în Antalya unde jucătorii botoşăneni vor efectua şase meciuri amicale.

„Le-am transmis să fie la fel de atenţi cu ei şi în vacanţă. Vor fi două stagii de pregătire, unul montan la Oradea şi unul în Antalya, cu şase jocuri. Cei care nu vor da randament, vom renunţa la ei. Toţi jucătorii vor primi şanse. Avem răbdare până în vară. Sunt jucători care nu au dat totul pentru FC Botoşani. Până acum nu am renunţat la nimeni”, a spus Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani.

Oficialul botoşănean susţine că în această iarnă nu se vor face foarte multe transferuri deoarece echipa ar pierde la capitolul omogenitate.

„Vor fi ceva achiziţii dar vrem să facem nişte achiziţii serioase. Nu am făcut liste. Majoritatea jucătorilor pe care îi avem şi-au făcut datoria. Au fost câţiva care au dus greul în acest campionat. Spre fericirea noastră, nu am avut accidentări grave şi nici mulţi suspendaţi. S-a mers pe acelaşi nucleu de jucători”, a adăugat Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad