Connect with us

Cultura

„CLUBUL ETICHETELOR” şi „JOCURI ÎN CURTEA DIN SPATE” pe scena Casei Tineretului

Published

on

teatru spectacol clubul etichetelor

Astăzi, de la ora 18.00, la CASA TINERETULUI, are loc spectacolul „CLUBUL ETICHETELOR”, adaptare de Ilinca Anamaria Prisăcariu după John Hughes.

Distribuția: Alexandra Vicol, Anca Pascu, Alexandru Dobynciuc, Vlad Volf, Alexandra Acalfoae, Bogdan Horga, Daniela Carmen Bucătaru.

Regia: Lenuș Teodora Moraru, scenografia – Gelu Rîşca, coregrafia – Victoria Bucun.

Indiferent de cine eşti şi ce vrei să faci cu viaţa ta, dacă eşti puşti mare, puşti mic, puşti în devenire sau fost puşti, că ai primit vreodată o etichetă sau ai etichetat pe cineva, dacă ai o viaţă mai mult sau mai puţin bună sau că ai sau nu mulţi prieteni, spectacolul acesta este pentru tine şi trebuie neapărat să-l vezi!
5 puşti de liceu, total diferiţi, care nu se cunosc între ei, sunt nevoiţi să petreacă o zi întreagă împreună în camera de detenţie, fără telefoane mobile, fără Facebook, selfie-uri sau Candy Crush. Nu şi-ar fi imaginat nimeni ce se va întâmpla la sfârșitul zilei cu un geniu, o prinţesă, un sportiv, un nebun şi o ciudată. Surpriza are loc atunci când apar în faţa ta profu’ şi femeia de serviciu care îşi deschid sufletul şi îţi oferă o lecţie despre sinceritate. Sau tu le oferi lor, până se ajunge la punctul în care toată lumea învaţă de la toată lumea şi fiecare are câte o revelaţie care îi schimbă viziunea despre ceea ce se întâmplă în jurul său.
„Clubul etichetelor” este un spectacol care se mulează pe tine, indiferent de vârstă. Fie că eşti elev, profesor sau părinte, ai nimerit în clubul perfect.
(Spectacol recomandat publicului cu vârsta de peste 14 ani.)
Pret bilet – 15 lei, elevi – 7 lei

Duminica, 7 decembrie 2014, de la ora 18.00, la CASA TINERETULUI, este programat spectacolul

„JOCURI ÎN CURTEA DIN SPATE”, de Edna Mazya.

Distribuția: ANCA PASCU, ALEXANDRU DOBYNCIUC, PETRUŢ BUTUMAN, VLAD VOLF,

Regia artistică: VLAD CEPOI, scenografia: Gelu Rîșca,

Pret bilet – 15 lei , elevi – 7 lei

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad