Connect with us

Sport

Oficialii FC Botoşani au emoţii în privinţa drepturilor de televizare: „Noi nu avem niciun contract clar între FC Botoşani şi Liga Profesionistă de Fotbal”

Published

on

cornelsfaiter,valeriuiftime23martie

Problema drepturilor de televizare rămâne încă neclară iar conducătorii clubului FC Botoşani se tem că banii promişi nu vor mai ajunge. Scepticismul oficialilor botoşăneni este alimentat de faptul că Liga Profesionistă de Fotbal nu a semnat nişte contracte cu cluburile din Liga I.

„Mie îmi e frică. Am contracte cu firme serioase, firme mari. Când vine data plăţii, ştiţi că nu am bani, că sunt în insolvenţă. Noi nu avem niciun contract clar între FC Botoşani şi Liga Profesionistă de Fotbal. Este o mare greşeală. Când am promovat în divizia A, eu am ştiut care e situaţia cu drepturile de televiziune. Dacă avem un proiect de finanţare pe patru ani de zile, cu bani din televiziune, ne putem gândi la cupe europene”, a spus Valeriu Iftime, finanţatorul clubului FC Botoşani.

În cazul în care cluburile din liga I nu vor încasa a doua tranşă din drepturile de televizare, mai bine de jumătate dintre formaţii vor intra în insolvenţă.

„Nu e normal să nu avem un contract. Eu sper că vom încasa bani. Dacă nu, vor fi mari probleme la nivelul Ligii I”, a precizat Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad