Connect with us

Sport

Viitorul – FC Botoşani. Florin Acsinte: „Important este ceea ce facem noi şi nu ce fac ei”

Published

on

acsinte florin

Jucătorii echipei FC Botoşani vor să termine turul de campionat cu o victorie pe terenul formaţiei Viitorul Constanţa. Căpitanul Florin Acsinte spune că este foarte motivat înaintea meciului de vineri şi nu se gândeşte decât la cele trei puncte puse în joc.

„Este un meci foarte important. Ei trec printr-o formă foarte bună, au 21 de puncte şi în cazul în care pierdem, fac 24 de puncte, la fel ca noi. Mergem să câştigăm. Liniştiţi nu o să fim până la sfârşitul campionatului. La fiecare meci, noi încercăm să câştigăm fiecare meci. O să fie şi ei motivaţi şi o să facă totul să câştige. Important este să fim noi încrezători pentru a putea câştiga. Hagi îi motivează mult mai mult dar important este ceea ce facem noi şi nu ce fac ei”, a spus Florin Acsinte care a adăugat:

„Noi nu ne gândim la revanşă după meciul de cupă. Luăm fiecare meci pas cu pas. Nu ne uităm că am pierdut în cupă. E un meci de campionat, e foarte important, mai ales că este ultimul. Trebuie să terminăm cu bine acest tur de campionat”.

FC Botoşani are 24 de puncte după 16 etape şi nu are emoţii în privinţa retrogradării. Cu toate acestea, fotbaliştii pregătiţi de Leo Grozavu nu sunt mulţumiţi şi consideră că ar fi trebuit să aibă mai multe puncte şi să fie pe un loc mai bun în clasament.

„Eu mă aştept să avem mult mai multe puncte. Ştim ce potenţial avem, ştim ce echipă avem, ştim ce antrenor avem, ştim ce finanţatori avem, care sunt alături de noi tot timpul şi ne sprijină. Sunt nişte oameni corecţi care tot timpul au spus ceea ce trebuia să spună pentru a face noi performanţă”, a mai afirmat Florin Acsinte care recunoaşte că banderola de căpitan al echipei îl motivează foarte mult şi îl face să joace cu o mai mare determinare.

„Banderola mă motivează dar eu încerc să îmi fac cât mai bine datoria pentru echipă. Domnul Leo a avut încredere în mine, mi-a dat banderola şi ţin să-i mulţumesc”, a conchis căpitanul echipei FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad