Connect with us

Politica

Geoană: Ponta este inamicul numărul unu în România. Nu putem continua guvernarea cu el

Published

on

geoanamircea

Fostul ministru de Externe, Mircea Geoană, a lansat o serie de critici dure, luni seara, în cadrul emisiunii Jocuri de Putere, la adresa premierului Victor Ponta, despre care a afirmat că reprezintă, în acest moment, “inamicul numărul unu în România” și principalul motiv pentru care PSD a fost atât de violent contestat.

Geoană consideră că Victor Ponta “ține prizionier PSD și viitorul acestui partid”, subliniind faptul că “agățarea lui Ponta de guvernare” va duce PSD și mai jos în sondaje.

”Niciodată nimeni în politica românească nu a mers atât de jos la atacul personal. Unde să te duci mai jos de asta? Și atunci cum crede cineva că actualul președinte va putea să conlucreze cu actualul premier, lovit de tren? El este o hologramă, nu mai este un om politic în viață. Ține prizionier PSD și viitorul acestui partid”, a afirmat fostul lider al PSD.

Mai departe, Geoană a afirmat că “există posibilitatea unui alt prim-ministru cu aceeași majoritate” și a subliniat că este în interesul PSD să continue guvernarea.

”Vreau ca PSD să stea la guvernare. Eu cred că, în acest moment, se poate. Mă uit cât de cât limpede la această situație și las mânia mea deoparte. Sunt un om lucid. O spun cu toată seriozitatea, în acest moment, există posibilitatea unui alt prim-ministru cu aceeași majoritate (…) Spun că pentru interesul, pe termen scurt și mediu al PSD, trebuie să ținem guvernarea, pentru că avem o obligație să guvernăm, sunt câțiva miniștri buni: Bănicioiu, Teodorovici, Vâlcov. Haideți să nu spunem că totul e greșit. Problema de fond e Victor Ponta, el este inamicul numărul unu, astăzi, în România (…) În clipa de față, mă tem că agățarea lui Ponta de guvernare ne va duce în sondaje în jos, dacă nu suntem atenți, vom fi atât de jos, încât la locale ne vom rupe coloana vertebrală, care sunt aleșii locali ai PSD”, a adăugat fostul ministru de Externe.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad