Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „Noi facem eforturi formidabile. Împrumut bani de la bancă, cu garanţii personale, ca să avem fotbal în Botoşani” VEZI ce a spus despre preţul biletelor la meciul cu Steaua

Published

on

fcbotosani-steaua (4)

Oficialii clubului FC Botoşani se aşteptau ca la meciul cu Steaua, stadionul Municipal să fie din nou plin. Nu a fost aşa. Puţin peste 5000 de oameni au venit să vadă partida dintre FC Botoşani şi campioana României.

Iniţial, preţul biletelor pentru meciul cu Steaua a fost 100 de lei la tribune şi 50 de lei la peluze. Cu 24 de ore înaintea partidi, oficialii clubului FC Botoşani au recis să reducă la jumătate preţul biletelor. Cine avea cumpărat un bilet, mai primea încă unul gratis. Din câte se pare, decizia de a reduce preţul biletelor a fost luată prea târziu.

„Gândeam într-un fel acum trei săptămâni când am pregătit meciul cu Steaua ca şi reţetă. Pentru noi, banii din bileterie sunt importanţI. Steaua este un produs care se vinde foarte bine. Eu i-am rugat pe oameni să vină la stadion şi fac tot ce pot eu ca acest fotbal să existe. Eu pot ca de mâine acest fotbal să nu mai existe. Noi facem eforturi formidabile. Împrumut bani de la bancă, cu garanţii personale, ca să avem fotbal în Botoşani. Nu am niciun interes. Fac asta dintr-o plăcere nebună de a avea fotbal în Botoşani”, a spus Valeriu Iftime.

Finanţatorul clubului FC Botoşani consideră că s-a greşit în ceea ce priveşte preţul biletelor dar spune că numărul mic de spectatori se datorează în primul rând temperaturii scăzute.

„Nu sunt mulţumit de reţeta financiară. Am greşit. La tribuna I şi a II-a a fost plin. La peluze, unde preţul a fost 25 de lei, oamenii nu au venit. Anl trecut a fost altceva, era cald. Acum a fost frig. Dacă vrei să vezi Steaua la Botoşani, te costă. Dacă vrem să facem ceva în oraşul ăsta, e nevoie de eforturi. Cu 200.000 de la bugetul local nu merge. Ai buget de 2,7-2,8 milioane de euro. Îţi televiziunile un milion şi ceva. Cine îţi dă restul. Publicitatea a scăzut la jumătate”, a adăugat finanţatorulechipei FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad