Connect with us

Evenimente

Tânără de 18 ani cercetată pentru că a condus un autoturism fără a avea permis. Dosar penal şi pentru proprietarul maşinii

Published

on

masina politie noaptea

Noaptea trecută, în jurul orei 02.20, a fost oprit în trafic, pe strada Gării din municipiul Botoşani, un autoturism condus de o tânără de 18 ani, din comuna Vlădeni, judeţul Botoşani. Verificarile efectuate de poliţişti au stabilit că tânăra nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, în autoturism se afla în calitate de pasager, R.G. de 22 ani din comuna Corni, judeţul Botoşani, despre care s-a stabilit că este proprietarul vehiculului şi că l-a încredinţat tinerei depistate la volan, pentru a-l conduce pe drumurile publice, deşi cunoştea faptul că aceasta nu poseda permis de conducere.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi încredinţarea unui autovehicul in vederea conducerii pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad