Connect with us

Sport

FC Botoşani – Steaua 0-2. Paul Papp: „A fost puţin ciudat ţinând cont că, cu mult timp în urmă am fost căpitanul echipei”

Published

on

fc bt-steaua papp, batin

Fostul căpitan al FC Botoşani a revenit pe Municipal ca adversar al echipei lui Leo Grozavu, antrenorul care l-a propulsat în fotbalul mare. Paul Papp spune că a fost ciudat să joace împotriva echipeiFC Botoşani dar este fericit că suporterii l-au primit foarte bine.

„A fost puţin ciudat ţinând cont că, cu mult timp în urmă am fost căpitanul echipei. Am fost primit bine, un public extraordinar şi mă bucur că a câştigat echipa mea. FC Botoşani este o echipă foarte bună, antrenată aşa cum trebuie şi cred că vor pune mari probleme în acest campionat. Sunt mai mulţi jucători de valoare la FC Botoşani şi sper să am câţi mai mulţi colegi la Steaua de la FC Botoşani. Cred că mă bucuram dacă marcam. Mă bucur pentru orice gol şi nu cred că reacţionam altfel. Mi-am propus să joc cât mai bine la Steaua şi să fiu în continuare chemat la echipa naţională. Mă simt bine acolo unde mă pune antrenorul să joc, încerc să dau sută la sută şi dacă va fi nevoie voi juca orice”, a spus Paul Papp care a adăugat:

„Ţin legătura cu aproape toţi jucătorii pe care i-am întâlnit la Botoşani. Eu sper să mai fiu antrenat de Leo Grozavu”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad