Connect with us

Sport

FC Botoşani are un jucător la fel de talentat ca Sânmărtean. „Este un fotbalist care poate mult mai mult”

Published

on

svichi

Arman Şvichi este cel mai talentat jucător pe care îl are FC Botoşani în momentul de faţă. În vârstă de numai 18 ani, Şvichi a fost titularizat în meciul cu Steaua şi a avut o evoluţie destul de bună. Problema este că jucătorul născut la Rădăuţi nu este într-o formă fizică foarte bună.

Titularizarea lui Şvichi în meciul cu Steaua a surprins pe toată lumea ţinând cont că acesta a jucat foarte puţine minute în acest sezon. Experimentul lui Leo Grozavu a reuşit într-o oarecare măsură pentru că Armand Şvichi a unul dintre puţinii jucători botoşăneni care le-a pus probleme steliştilor.

„Ideea lui Leo de a încerca cu un copil care are tupeu, are şi talent dar îi trevui multe mingi. A fost pe un post pe care nu prea a jucat. Lui dacă îi dai mingea la picior, se descurcă în multe situaţii. Am mizat pe lucrul ăsta. Poate tracul l-a doborât. Eu credeam că poate face mai mult pentru că el atunci când este cu mingea la picior, poate dezechilibra. Am fost surprins de titularizarea lui dar aş fi vrut să joace cu Şvichi tot timpul. Este un fotbalist care poate mult mai mult da pe de altă parte, Leo ştie mult mai bine. El nu putea. La 18 ani trebuie să alergi de să rupi. În prima repriză, Croitoru a alergat mult mai mult decât Şvichi. Este o realitate care pune mari semne de întrebare. Are calităţi şi depinde de el cum se pregăteşte”, a spus Valeriu Iftime, finanţator FC Botoşani.

La calităţile pe care le are, Armand Şvichi a fost comparat cu Sânmărtean. Din păcate, este un jucător capricios, la fel cum a fost şi Sânmărtean în tinereţe iar acum regretă anii pierduţi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad